Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

KILPAILUN SÄÄNNÖT
Kilpailun järjestää Sun Energia Oy

Kilpailun palkintoina arvotaan katolle asennettava 3,64 kWp aurinkosähköjärjestelmä (sis. moduulit, invertteri ja asennus) ”avaimet käteen” -asennettuna.

Sun Energia Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden arpoa palkinnon uudelleen, mikäli se jäisi voittajalta käyttämättä tai mikäli arvottua voittajaa ei tavoiteta 72 tunnin sisällä yhteydenotosta.
Kilpailuaika on 07.04.2016 – 31.07.2016. Kilpailuun voi osallistua osallistumispainikkeella map.sunenergia.fi –internetsivustolla rekisteröidyttyään palveluun. Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää.

Alaikäiset voivat osallistua kilpailuun huoltajan suostumuksella. Osallistumalla kilpailuun kilpailun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.
Palkinnon arvonta suoritetaan kaikkien vastaajien kesken 03.08.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinnon ohjevähittäishinta on 7.500,00 euroa.

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen
REKISTERISELOSTE

Laatimisen päivämäärä: 1.4.2016
1. Rekisterinpitäjä
Sun Energia Oy, Otaniementie 19 B, 02150 Espoo.
2. Rekisteristä vastaava henkilö
Antti Rousi
+358 40 7766 578
info@sunenergia.com
3. Rekisterin nimi on Sun Energia – aurinkopaneelit kotiin -kilpailurekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Mahdollistaa arvontaan osallistuminen sekä markkinointitiedon kerääminen.
5. Rekisterin tai muun tietojärjestelmän tietosisältö
Etunimi, sukunimi, sähköposti, puhelinnumero, suostumus suoramarkkinointiin, uutiskirjeiden tilaus. Näiden lisäksi muut käyttäjän itsensä antamat tiedot.
6. Tietolähde
Rekisteröitävän itsensä antamat vastaukset ja tiedot kilpailukaavakkeeseen ja/tai rekisteröitymislomakkeeseen.
7. Henkilörekisterin säännönmukaiset tietojen luovutukset.
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista. Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisteröidyn henkilötietoja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen rekisterinpitäjän suoramarkkinointirekistereihin.

OIKEUKSIEN KÄYTTÄMINEN
Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä Sun Energian Käyttäjärekisteriin tallennettuihin tietoihin.
Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Sun Energia Oy
Otaniementie 19 B
02150 ESPOO
Tarkastuspyynnön johdosta annettavat tiedot annetaan kirjallisesti ja toimitetaan postitse käyttäjän/asiakkaan tilauslomakkeessa tai käyttäjäksi/asiakkaaksi rekisteröityessään ilmoittamaan osoitteeseen.

TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN
Nimen ja yhteystiedot voi päivittää osoitteessa app.sunenergia.com, kohdassa ”Oma tili”.

REKISTERIN SUOJAUS
Sun Energia Käyttäjärekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena, ja
manuaalinen aineisto tulostetaan vain tarvittaessa. Paperimuotoon tulostetut tiedot tuhotaan välittömästi, kun niitä ei enää tarvita.

Myytkö paneeleita?

Upota laskurimme sivustollesi. Tarjoa asiakkaillesi työkalu päätöksentekoon. Personoi asiakaskokemus yksilöllisellä tiedolla hänen omasta rakennuksestaan. Anna asiakkaasi vaikuttua. Kerää liidit.
Alk. 49 €/kk

Tilaa laskuri sivustollesi

Yhteystiedot

Sun Energia Oy
+358 50 5939555
info@sunenergia.com

PL100
02101 Espoo

| |