Koko Suomi on analysoitu

Tunnemme kattosi ja ympäristösi, sillä olemme analysoineet 300 miljardia neliömetriä Suomen pinta-alaa millintarkasti. Tiedämme kuinka paljon juuri sinun katollesi paistaa aurinkoa, millaisia varjoja sen pinnalle lankeaa ja kuinka kaltevaksi katto on rakennettu. Sun Energian palvelu auttaa hankkimaan tismalleen oikean määrän paneeleita katollesi, jotta säästäisit energiaa, rahaa ja luontoa.

Osta vähemmän sähköä – auringon energia on ilmaista

Auringon energiaa riittää kaikille, moista ylivoimaa ei kannatta ylenkatsoa. Aurinko tarjoaa myös Suomessa mahdollisuuden osittaiseen energiaomavaraisuuteen. Jo yhdellä aurinkopaneelilla säästät luontoa ja rahaa.

Palvelumme auttaa sinua mitoittamaan paneelihankintasi niin, että energiaa riittää tarpeeksi kulutukseesi, mutta sitä ei tuoteta liikaa. Ylimääräinen energia on myytävä niin edullisesti verkkoon, ettei ylituotanto kannata. Palvelustamme näet paljonko katollasi kannattaa tuottaa energiaa, parhaat sijoituspaikat, investointikustannukset, takaisinmaksuajan ja säästöpotentiaalin.

Miten laskenta tapahtuu?

Palvelumme toimii varsin tarkasti, sillä hyödynnämme Maanmittauslaitoksen laserkeilausaineistoa uudella tavalla. Laskurimme laskee kattosi pinnalle tulevan aurinkosäteilyn määrän kunakin vuoden tuntina ja kertoo juuri sinun kattosi soveltuvuuden aurinkoenergian tuotantoon. Testin tehtyäsi saat heti tietää paljonko aurinkosähköä kattosi neliömetreillä voisi tuottaa. Yksinkertaista, perusteellista ja objektiivista, jotta aurinkoenergia olisi helppo valjastaa käyttöön!

Voit tarkentaa laskentaa entisestään syöttämällä järjestelmään lisätietoja talostasi. Huomioimme kattosi muodot ja suuntaukset, savupiiput ja pihasi puut. Käytämme haluamasi rakennuksen laskelmaan myös paikallisia säätietoja, joten tuotamme tarkan tiedon niin kotiisi kuin kesämökillesi.

Testin lopputulos

Testimme mittaa ja analysoi puolestasi mikä kannattaa ja mikä ei.
Tässä esimerkkejä lopputulemasta:

Liian paljon paneeleita

Jos järjestelmän ylimitoittaa, sähköä joutuu myymään alihintaan sähköverkkoon, mikä tekee investoinnista kannattamattoman.

sahkontuotannonylimitoitus

Liian vähän paneeleita

Liian pienellä järjestelmällä kaiken tuottamansa sähkön voi käyttää itse, mutta järjestelmä voisi olla suurempikin, jolloin taloudellinen (ja ekologinen) hyöty kasvaisi.

sahkontuotannonalimitoitus

Sopivasti paneeleita

Optimaalisessa mitoituksessa lähes kaikki tuotettu aurinkosähkö saadaan omaan käyttöön. Vain pieni osa joudutaan myymään verkkoon.

sahkotuotannonsopivamitoitus

Testaa miten aurinko paistaa katollesi

Tee ilmainen laskelma
Myytkö paneeleita?

Upota laskurimme sivustollesi. Tarjoa asiakkaillesi työkalu päätöksentekoon. Personoi asiakaskokemus yksilöllisellä tiedolla hänen omasta rakennuksestaan. Anna asiakkaasi vaikuttua. Kerää liidit.
Alk. 49 €/kk

Tilaa laskuri sivustollesi

Yhteystiedot

Sun Energia Oy
+358 50 5939555
info@sunenergia.com

PL100
02101 Espoo

| |