Sun Energia – Sillä aurinko on ilmaista

Sun Energia on kesäkuussa 2014 perustettu suomalainen clean-tech startup-yritys. Tuotamme puolueetonta tietoa aurinkoenergiasta ja vauhditamme aurinkoenergiamarkkinoiden kasvua. Tarjoamme kiinteistöjen omistajille laadukasta ja luotettavaa tietoa katoille lankeavasta säteilyenergiasta ja kunkin rakennuksen todellisista aurinkoenergian tuotanto- ja säästömahdollisuuksista. Tähyämme Euroopan suurimmaksi uusiutuvan energiapaikkatiedon tuottajaksi.

Tietoa paneelikauppiaalle

Aurinkoenergiasta kiinnostuneet edelläkävijät ovat täällä. Olisiko sinulla heille paneeleita? Tervetuloa mukaan!

Palvelumme idea on tarjota puolueetonta ja laadukasta kattokohtaista aurinkoenergiatietoa. Tarjoamme omakotitalojen ja kiinteistöjen omistajille tiedon siitä, montako paneelia olisi järkevä ostaa ja mihin kohtaan kiinteistöä järjestelmä olisi viisasta sijoittaa. Olisiko sinulla puolestasi myydä heille paneelit? Tehdään yhteistyösopimus ja siirrytään kohti aurinkoisempaa tulevaisuutta.

Tietojemme avulla kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Saatamme yhteen aurinkopaneeleiden hankkimista harkitsevat ja tarjoavat tahot. Voit kohdentaa viestintäsi sopivien rakennusten omistajille tai kokonaisille alueille, joilla on sopivia rakennuksia.

TULE MUKAAN!

Yhteistyökumppanuus kiinnostaa aina!

Toimimme jo seuraavien loistavien kumppaneiden kanssa:

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Referenssit

Kunnat

Tampere
Kotka
Joensuu
Kangasala
Hamina
Vironlahti
Raasepori
Lempäälä

Tiimi

CEO, Founder
Yhdyskuntien energiatekniikan DI

Antti Rousi

"Energia-ammateissani huomasin, miten puutteellinen tai subjektiivisesti värittynyt tieto jarruttaa investointeja tai peräti estää niiden tekemisen. Haluan, että aurinkoenergiasta tulee kaikille näkyvää ja ymmärrettävää. Päätöksien tulee perustua luotettavaan ja puolueettomaan tietoon"

CTO, CO-FOUNDER
Koodari, matemaatikko

Tapani Rousi

"Energia-ala on jämähtänyt staattiseen tilaan. Luomme energiapaikkatietoa, jossa jokaiselle rakennukselle tai alueelle mitoitetaan juuri sille sopiva järjestelmä. Energian ja siihen liittyvän tiedon käyttöä voidaan tehostaa valtavasti. Algoritmimme tekevät tiedon käytöstä helppoa ja nopeaa"


Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Myytkö paneeleita?

Palvelussamme tuhannet ihmiset pohtivat aurinkopaneeleiden ostamista. Olisi järkevää, että kysyntä ja tarjonta kohtaisivat. Täytetään Suomi aurinkopaneeleilla yhdessä! Voit kohdentaa viestintäsi sopivien rakennusten omistajille tai kokonaisille alueille, joilla on sopivia rakennuksia.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Sun Energia Oy
+358 40 7766578
info@sunenergia.com

Innopoli 1
Tekniikantie 12
02150 Espoo

| |