Sun Energia – Sillä aurinko on ilmaista

Sun Energia on vuonna 2014 perustettu suomalainen clean-tech startup-yritys. Tuotamme puolueetonta tietoa aurinkoenergiasta ja vauhditamme aurinkoenergiamarkkinoiden kasvua. Tarjoamme kiinteistöjen omistajille laadukasta ja luotettavaa tietoa katoille lankeavasta säteilyenergiasta ja kunkin rakennuksen todellisista aurinkoenergian tuotanto- ja säästömahdollisuuksista. Yrityksille tarjoamme tehokkaita työkaluja tunnistaa, löytää ja tavoittaa asiakkaansa. Laajennamme palvelumme kattamaan koko Euroopan rakennuskannan ja tähyämme suurimmaksi uusiutuvan energian paikkatiedon tuottajaksi.

Tietoa menetelmästämme

Sun Energia tuottaa rakennuskohtaista aurinkoenergiatietoa parhaista saatavilla olevista lähteistä. Hyödynnämme kansallisia korkeusmalli-, säädata- sekä sähkönhinta-aineistoja. Olemme laskeneet jokaiselle kattoneliömetrille tulevan auringonsäteilyn määrän 8760 tunnille huomioiden kaikki varjostavat tekijät 500 m säteeltä, mukaan lukien kasvillisuus ja ympäröivät rakennukset. Tuottamamme tieto on siten huikaisevan tarkkaa ja laadukasta.

Palvelumme idea on tarjota puolueetonta ja laadukasta kattokohtaista aurinkoenergiatietoa. Tarjoamme omakotitalojen ja kiinteistöjen omistajille tiedon siitä, montako paneelia olisi järkevä ostaa ja mihin kohtaan kiinteistöä järjestelmä olisi viisasta sijoittaa.

Olisiko sinulla puolestasi myydä heille paneelit?

Tilaa laskurimme sivustollesi, hyödynnä tietojamme rajapintamme (API) kautta tai hae potentiaalisia kattoja haluamaltasi kohdealueelta.

Tietojemme avulla kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Saatamme yhteen aurinkopaneeleiden hankkimista harkitsevat ja tarjoavat tahot. Voit kohdentaa viestintäsi sopivien rakennusten omistajille tai kokonaisille alueille, joilla on sopivia rakennuksia.

TULE MUKAAN!

Referenssejämme

Tampere
Kotka
Joensuu
Kangasala
Hamina
Vironlahti
Raasepori
Lempäälä

Tiimi

I am the One

Antti Rousi

"Diplomi-insinööri ja diplomi-innovaattori. Pyöritän tätä yhden miehen show´ta.
10 vuotta algoritmeja, rajapintakehitystä ja energia-alaa, 25 vuotta myyntiä.
Aina avoin kaikelle uudelle!

An energy-minded innovator operating a one man show. 10 years in API dev and algorithms plus 25 years in sales. Always open for new opportunities! You'll find my number down there ⬇️ "


Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Myytkö paneeleita?

Upota laskurimme sivustollesi. Tarjoa asiakkaillesi työkalu päätöksentekoon. Personoi asiakaskokemus yksilöllisellä tiedolla hänen omasta rakennuksestaan. Anna asiakkaasi vaikuttua. Kerää liidit.
Alk. 49 €/kk

Tilaa laskuri sivustollesi

Yhteystiedot

Sun Energia Oy
+358 50 5939555
info@sunenergia.com

PL100
02101 Espoo

| |