Etsi, löydä ja kontaktoi

Laskimme yli neljän miljoonan suomalaisen rakennuksen katon soveltuvuuden aurinkoenergian tuotantoon. Palvelustamme haet potentiaalisimmat ja houkuttelevimmat kohteet haluamillasi hakuehdoilla. Voit hakea rakennus-, aurinkoenergia- ja omistajatietoja vaikkapa rakennustyypeittäin, kattotietojen perusteella tai alueittain; esim. postinumerolla tai kaupungeittain.

icon

Rakennusten haku

Hae miljoonien rakennusten joukosta juuri haluamasi: esim. tuotteillesi soveltuvat katot, koko kaupungin rakennukset tai suurimmat liikekiinteistöt. Haluamillasi hakuehdoilla.

icon

Tulosten katselu

Näytämme hakemasi rakennusten aurinkoenergia- , yhteys- ja rakennustekniset tiedot selainikkunassa. Voit paikantaa rakennukset kartalta.

icon

Tulokset raportiksi

Lataa hakemasi rakennustiedot koneellesi ja liitä ne omiin tietojärjestelmiisi. Voit halutessasi palata edellisiin hakuihisi palvelussamme aina uudelleen.

Voit hakea palvelustamme helposti tietoja miljoonista rakennuksista:

1.

Kattojen aurinkoenergiakuvat

2.

Rakennusten aurinkosähkötiedot

3.

Rakennusten omistajatiedot

4.

Rakennusten kattotiedot

Referenssit

Kunnat

Lempäälä
Raasepori
Vironlahti
Hamina
Kangasala
Joensuu
Kotka
Tampere

Löydä asiakkaasi

Siirry hakupalveluun
Myytkö paneeleita?

Palvelussamme tuhannet ihmiset pohtivat aurinkopaneeleiden ostamista. Olisi järkevää, että kysyntä ja tarjonta kohtaisivat. Täytetään Suomi aurinkopaneeleilla yhdessä! Voit kohdentaa viestintäsi sopivien rakennusten omistajille tai kokonaisille alueille, joilla on sopivia rakennuksia.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Sun Energia Oy
+358 40 7766578
info@sunenergia.com

Innopoli 1
Tekniikantie 12
02150 Espoo

| |