Sun Energia – Maailman johtava aurinkoenergiapaikkatiedon tuottaja

| Yleinen

Sun Energia on tuottanut suomalaisille kunnille ja kaupungeille rakennustasoisia analyysejä jo yli 100 miljoonasta kattoneliömetristä. Lukuisat kunnat ja kaupungit ovat ilmasto-ohjelmissaan ja lukuisin kuntasopimuksin sitoutuneet lisäämään uusiutuvan energian tuotantoa, tehostamaan energiankäyttöään sekä vähentämään kasvihuonepäästöjään. Olemme laskeneet kaupunkien alueiden aurinkoenergian tuotantopotentiaaleja rakennusten tarkkuudella sekä tuottaneet kunnille ja kaupungeille mm. aurinkoenergiakarttoja ja muita energiapaikkatietoaineistoja sekä aurinkoenergialaskelmat Motivan mallin mukaisiin Uusiutuvan energian kuntakatselmuksiin.

Kattopintojen hyödyntäminen aurinkoenergian tuotannossa on urbaanissa ympäristössä teknistaloudellisesti toteutuskelpoisin tapa lisätä uusiutuvan aurinkoenergian käyttöä.Sun Energia on vuonna 2014 perustettu suomalainen start up. Olemme erikoistuneet olemassa olevien rakenteiden aurinkoenergiapotentiaalin kartoittamiseen. Menetelmä perustuu pinnanmuotojen ja suuntien, paikallisten aurinkosäteilyolosuhteiden ja varjostavien elementtien mallintamiseen ja niiden perusteella laskettuun kattopintojen aurinkosäteilyn vastaanoton laskemiseen.

 


Asennetun aurinkosähkön määrä Suomessa kolminkertaistunut vuoden aikana

22.06.2017

Sun Energia kertoo, kannattaako aurinkosähkö juuri sinun katollasi! Siirry tästä rakennuskohtaiseen aurinkoenergialaskuriimme Energiavirasto on kerännyt sähkön jakeluverkkoyhtiöiltä Suomessa sähköv...

Palvelussamme nyt 4.188.405 suomalaisen katon aurinkoenergiatiedot Hangosta Rovaniemelle

08.12.2016

Hieman aurinkoa pimeään joulukuuhun!! Lisäsimme rapiat 1,5 miljoonan rakennuksen aurinkosähkötiedot palveluumme. Nyt 4.188.405 suomalaisen katon aurinkoenergiatiedot Hangosta Rovaniemelle ovat näht...

Myytkö paneeleita?

Upota laskurimme sivustollesi. Tarjoa asiakkaillesi työkalu päätöksentekoon. Personoi asiakaskokemus yksilöllisellä tiedolla hänen omasta rakennuksestaan. Anna asiakkaasi vaikuttua. Kerää liidit.
Alk. 49 €/kk

Tilaa laskuri sivustollesi

Yhteystiedot

Sun Energia Oy
+358 50 5939555
info@sunenergia.com

PL100
02101 Espoo

| |